Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit de mobiele stoorzender van het telefoonsignaal voor verkoop
Van goede kwaliteit de mobiele stoorzender van het telefoonsignaal voor verkoop
Ik houd van hun patiënten en professinalantwoorden voor al mijn vraag. En dit is derde keer wij voor onze lokale gevangenis het blokkeren projecten samenwerken.

—— M. CARLOS LIMA

enkelen van de openluchtstoorzenders werken niet na 3 jaar en dank voor de vervangingen en de gids. Nu het volkomen opgeloste probleem.

—— M. sarfraz ahmad

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Stoorzenderfabriek Kantoor Familie Stoorzenderklant tentoonstelling TSL-Stoorzenderfabriek Warehourse

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tijdensterrelicht, TSL
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 90% - 100%

In Augustus, vestigde de het Sterrelichtgroep van The Times van 2001 een nieuw bedrijf in Shenzhen voor rf-signaal blokkerende producten slechts met meer dan 20 jaar ervaringen op het gebied van signaalversterker en repeaters. 

 

Bij het begin ontwikkelden wij vele kleine signaalstoorzenders met lage macht als onze loyale samenwerkerseisen ten aanzien van de anti-Bedriegt Onderzoek en vergaderzaalmarkten. Er zijn meer dan 30 verschillende soortenstoorzenders tegen het jaar van 2006. 2 van hen is geweest sterproducten en aandeel over 70% van de markt. 1 met zeer aantrekkelijke prijs, kleinere grootte, minder gewicht en 3-5 uren werktijd, een andere kan voor 24hours/7days en stabielere prestaties werken.  

 

Als signaalstoorzender knowns door more and more mensen. Daar is één of ander bedrijvenbegin om te vragen ons of konden wij dit blokkeren of of konden wij dat blokkeren? Zo beginnen wij maken allerlei nieuw type stoorzenders in 2005 maar niet alleen het signaalstoorzenders van de celtelefoon signaleren. Dan werden de GPS-stoorzender, de draadloze camerastoorzender, de anti-Volgt stoorzender, de anti-Spionstoorzender, buletooth de stoorzender, de Walkie-talkiestoorzender en more and more verschillende stoorzenders ontwikkeld in de volgende jaren. 

 

Nadat wij more and more signaalstoorzenders maakten die wij zijn begonnen om te realiseren dat de 10 tot 20 wattsstoorzender kan niet de het blokkeren markten meer tevredenstellen. Zo werd de Eerste Hoge Machtsstoorzender in de wereld gemaakt met 400 de machts maximum 4 kanalen van de wattsrf output in 2007. Wat de stoorzender unperfect maakt is dat het gewicht meer dan 100 kg en grote grootte is. Het gewicht maakt de stoorzender en kosten ongelegen een terwijl vervoer. Na jarenontwikkeling nu zijn dezelfde macht en de kanalenstoorzender slechts 20 kg rond met veel kleinere grootte. Met deze stoorzender van het hoge machtssignaal in het buitenland winnen wij sommige grote gevangenis het blokkeren projecten. 

 

Ook hielden wij nooit op ontwikkelen hogere macht, meer kanalen, kleinere grootte, minder gewicht, aantrekkelijkere prijs, geschikt voor veel slechtere arbeidsvoorwaarden, bredere frequentiegebiedstoorzender. Wij doen beter jaar na jaar. Veel nieuwe typestoorzenders werden gemaakt zoals Op een voertuig gemonteerde stoorzender, Digitale DDS Bomstoorzender voor RCIED, Manpack-stoorzender, Rugzakstoorzender, Openluchtstoorzender, enz.

 

En nu hebben onze signaalstoorzenders zodat vele gebieden bereikt die wij nooit hebben verondersteld. Maar wij zullen altijd doend ons beste onze voordelen houden en vooruit zich beweegt voor nieuwe toekomst. 

Contactgegevens
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Leo

Tel.: 86-755-89718955

Fax: 86-755-84891518

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)