Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBlocker van Wifi van de celtelefoon

Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G

Van goede kwaliteit de mobiele stoorzender van het telefoonsignaal voor verkoop
Van goede kwaliteit de mobiele stoorzender van het telefoonsignaal voor verkoop
Ik houd van hun patiënten en professinalantwoorden voor al mijn vraag. En dit is derde keer wij voor onze lokale gevangenis het blokkeren projecten samenwerken.

—— M. CARLOS LIMA

enkelen van de openluchtstoorzenders werken niet na 3 jaar en dank voor de vervangingen en de gids. Nu het volkomen opgeloste probleem.

—— M. sarfraz ahmad

Ik ben online Chatten Nu

Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G

China Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G leverancier
Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G leverancier Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G leverancier Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G leverancier

Grote Afbeelding :  Binnen Richting van de Telefoonwifi van de Antennescel Blocker 14 verbindt 2G/3G/4G

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TSL
Certificering: ISO9001, SGS, FCC, ROSH
Modelnummer: TSL-identiteitskaart-14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste, en dan versterkt met houten geval voor buitenverpakking
Levertijd: 1 Werkdag
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Paypal
Levering vermogen: 5000Pcs Per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Binnen de Telefoonstoorzender van de antennescel Toepassing: blokkeer en blokkeer alle doel draadloze signalen
Pakket: Conton Het blokkeren richting: Richting
Brutogewicht: 5 kg Working Time: Oud
Werkende Temperaturen: -10 aan 50℃ Oorsprong: Shenzhen

14 van de de Celtelefoon van banden de Binnen Richtingantennes Stoorzender van het de Stoorzender2g 3G 4G 5G Signaal

14 van de de Celtelefoon van banden is de Binnen Richtingantennes Stoorzender van het de Stoorzender2g 3G 4G 5G Signaal een high-tech signaalstoorzender die door ons bedrijf gebruikend geavanceerde technologie en rijke ervaringen is ontwikkeld. De stoorzender van de celtelefoon kan al signaal van de celtelefoon zoals GSM, CDMA, DCS, PCs, PHS, LTE, Wimax, 2G, 3G, 4G, 5G, 5.8G, WiFi, 2.4G, Bluetooth, GPS en een ander blokkeren en blokkeren doel draadloze signalen binnen een straal van 2-50 meters.

De meeste draadloze spioninsecten kunnen ook worden onbruikbaar gemaakt.

 

Opmerkelijke voordelen


1. De nationale Onderwijsafdeling paste deze stoorzender voor de onderzoeken van de universiteitsingang voor al frequenties het blokkeren aan.

2. Binnen Richtingantennes 14 de Stoorzender van het de Telefoonsignaal van de Bandencel kunnen allerlei draadloze apparaten effectief blokkeren en blokkeren maar niet alleen telefoneert de cel.
3. De uitgebreidste blokkerende Frequentieswaaier zou 20MHZ-6500MHZ kunnen zijn.

4. Het hoogste efficiënte vermogen van de Stoorzender van de de Celtelefoon van 14 Banden Binnen Richtingantennes, outputmacht met één kanaal van 100-800MHZ met lage frekwentie kan zo hoog zijn zoals 10W, enige de outputmacht met hoge frekwentie van 800-2700MHZ van 5-8W.Het blokkerende apparaat van het volledig-band draadloze signaal is een high-tech, een nieuw-typeinformatiebeveiliging en een veiligheidsproduct dat met succes door ons bedrijf in antwoord op de gedetailleerde vereisten van diverse draadloze hulpmiddelen van het signaalplagiaat in de huidige onderzoeksruimte in antwoord op de vereisten van de bouw van de het onderzoeksruimte van het Nationale Onderwijsministerie gestandaardiseerde is ontwikkeld. Het apparaat blokkeert alle signalen van de celtelefoon (CDMA, GSM, DCS, PHS, TDSCDMA, CDMA2000, WCDMA), walkie-talkies, radio, beengeleidingshoofdtelefoons, 2.4G (WLAN, WIFI, Bluetooth), effectief camera's, en ingebouwde LEIDENE vertoningscijfers in de de Transmissie en de ontvangsthulpmiddelen van de onderzoeksruimte (rubberdossiers, horloges, heersers, pennen, glazensondes) en andere draadloze signalen van het exemplaarhulpmiddel. Geselecteerd in de lijst van relevant materiaal voor de gestandaardiseerde onderzoeksruimte van het Ministerie van Onderwijs Onderzoekscentrum.

 

Eigenschappen
1. Bescherm alle mobiele telefoons, walkie-talkies, radio, effectief 2.4G (WLAN, WIFI, Bluetooth), en andere draadloze signalen in de onderzoeksruimte het bedriegen hulpmiddelen, zonder interferentie aan andere elektronische apparaten buiten de onderzoeksruimte.
2. Keur een speciaal vormgeval goed om een nieuw type van ultra-grote aluminiumlegering heatsink en ventilator te vormen om een hoogst efficiënt intelligent koelsysteem te vormen om ervoor te zorgen dat het apparaat lange tijd zonder hete, stabiele prestaties, veiligheid, en betrouwbaarheid zal blijven werken. (Het certificaat van het Verschijningsoctrooi is verkregen)
3. Verkreeg een certificaat van inspectie van het Instituut van Milieu en Productveiligheid Met betrekking tot de gezondheid van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie. De groene milieubescherming, elektromagnetisch veldsterkte is veel lager dan de nationale norm, zonder enig effect op het menselijke lichaam;
4. Verkreeg het testrapport van de Veiligheid en het Elektronische Testende Centrum van de Productkwaliteit van het Ministerie van Openbare Veiligheid, en selecteerde buitenlandse krachtige geïntegreerde schakelingen en flardcomponenten voor hoge integratie en betrouwbare kwaliteit;
5. de antenne ingebouwde richting gebruikt ranselen antenne, geen externe antenne, gemakkelijk installatie en beheer;
6. het product de gebruiks stille ventilator van uitstekende kwaliteit, lawaai wanneer het werken klein is, beïnvloeden niet het studentenexamen.
7. Efficiënt het blokkeren werkingsgebied 100-300 vierkante meters (afstand tussen de lancering van en het ontvangen van equipment> 200 meters).

 

Installatie en gebruiksinstructies


1 installatiestappen en methodes
1.1 verwijder de gastheer van de het Signaalstoorzender van 2G 3G 4G 5G uit de doos.
1.2 hang het blokkerende instrument op de muur of plaats het in de aangewezen positie. De optimale installatiehoogte is 1-1.8 meters.
1.3 neem de AC input van de voeding in de leidingencontactdoos op, en zet dan de machtsschakelaar aan. Het licht van de het werkindicator op de voeding is.
1.4 voor grote en kleine ruimte het puntmethode van de installatieplaats, zoals hieronder getoond
Voorbeeld 1: Binnenruimte (minder dan 200 vierkante meters)
Voorbeeld 2: Binnenruimte (groter dan 200 vierkante meters, moeten de veelvoudige eenheden worden gebruikt)
Voorbeeld 3: Openlucht grote ruimte (groter dan 1000 vierkante meters, met veelvoudige cellulaire beste gevolgen)


2 voorzorgsmaatregelen
2.1 de stoorzender van de celtelefoon is een ingebouwde antenne en de antenne te hoeven niet worden geïnstalleerd. De macht op de gastheer en zet de schakelaar aan.
2.2 het efficiënte dekkingsgebied van de het Signaalstoorzender van 2G 3G 4G 5G is een cirkeldiegebied op de het Signaalstoorzender van 2G 3G 4G 5G wordt gericht. Daarom wanneer het gebruiken van het, zorg ervoor dat de het Signaalstoorzender van 2G 3G 4G 5G behoorlijk zo wordt geplaatst zo om een blinde hoek niet te veroorzaken.
2.3 Binnen Richtingantennes 10 zouden de Stoorzender van het de Telefoonsignaal van de Bandencel in moeten worden geplaatst goed - geventileerde plaats, om het obstakel van grote voorwerpen proberen te vermijden, sterke hittebron en sterke elektromagnetische bron vermijden. Om het het blokkeren effect en het stabiele werk op lange termijn te verzekeren.
2.4 wanneer het blokkeren van het instrument, stapel andere punten op het niet en demonteer zo de antenne zo om het het blokkeren effect niet te beïnvloeden en de stoorzender van de celtelefoon te beschadigen.
2.5 wanneer het instrument niet wordt gebruikt, zou de macht moeten worden afgesneden op tijd vermijden beïnvloedend de normale bedrijfsvoering van de mobiele telefoon.
2.6 wanneer het gebruiken van de stoorzender van de celtelefoon in openlucht, besteed aandacht om waterdicht te maken.
2.7 wanneer het gebied van de gebruikte plaats groter is dan de efficiënte blokkerende waaier, wordt het geadviseerd om veelvoudige blokkerende apparaten voor honingraatinstallatie te gebruiken om het het blokkeren effect te verzekeren.
2.8 blijf van corrosieve gassen en vloeistoffen weg, en bestrooien en vochtigheidsbescherming zo zo om het verouderen van de interne componenten van het materiaal niet te versnellen.
2.9 wanneer het plaatsen in openlucht of in de wildernis, zorg zou moeten worden genomen om extra beschermende apparaten in aanwezigheid van vernietigende dieren zoals ratten en mieren te installeren.
2.10. Het materiaal moet recht blijven.
2.11 het machtskoord moet volledig open zijn zodat de voeding zo ver vanaf het materiaal mogelijk is.
2.12 houd droog, binnenvallen geen vloeistof, krijgen niet dichtbij brand.
2.13 te maken gelieve het product modelteken aan het te beschermen gebied vast.
Demonteer niet zonder autorisatie van de fabrikant.

 

3. Onderhoud
3.1 deze het Signaalstoorzender van 2G 3G 4G 5G is een onderhoud-vrij apparaat en vereist geen onderhoud
3.2 wanneer het afvegen van de oppervlakte, gebruik geen chemische oplosmiddelen en vermijd water in de stoorzender van de celtelefoon.
3.3 onderzoekend wanneer niet in gebruik, zou het instrument in een droge en geventileerde plaats moeten worden opgeslagen om verlengde blootstelling aan zoute nevel en schadelijke gassen te vermijden.

Contactgegevens
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Contactpersoon: Leo

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)