Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

China Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd certificaten
Ik houd van hun patiënten en professinalantwoorden voor al mijn vraag. En dit is derde keer wij voor onze lokale gevangenis het blokkeren projecten samenwerken.

—— M. CARLOS LIMA

enkelen van de openluchtstoorzenders werken niet na 3 jaar en dank voor de vervangingen en de gids. Nu het volkomen opgeloste probleem.

—— M. sarfraz ahmad

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Stoorzenderfabriek Kantoor Familie Stoorzenderklant tentoonstelling TSL-Stoorzenderfabriek Warehourse

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tijdensterrelicht, TSL
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 90% - 100%

Co. van de het Sterrelichttechnologie van Shenzhentijden, Ltd, in 2001 wordt gevestigd, is een professionele onderneming concentreerde zich op deisgn, de ontwikkeling en de productie van signaalstoorzenders die. Het is hulp van het de Tijdensterrelicht van Hongkong de Technologieco., Ltd waarzichvan op van de telecommunicatieveiligheid en defensie slechts producten concentreerde. Na de inspanning en de ontwikkeling van 15 jaar, nu zijn wij één van de belangrijke de stoorzenderfabrikant en de provider van het telefoonsignaal geworden. Wij worden gevestigd in Shenzhen met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

 

Wij zijn één van de de stoorzenderfabrikant van het earlistsignaal in China meer dan 15 jaar. Tijdens de ontwikkeling van onze zaken hebben wij vele overheidsprojecten gedaan. De rijke ervaring is verworven met de Gevangenis het Blokkeren projecten, Politieministerie projecten, Communicatie Ministerie projecten en Legerprojecten. Wij hebben ook vele samenwerking met een andere grote telecommunicatiebedrijven gevestigd om de speciale eisen van elke cliënt te beëindigen. Zoals signaalfrequentie aftasten, het volgen, controle en het blokkeren. Onze Signaalstoorzender kan bolck bijna alle Draadloze Afstandsbedieningapparaten, Draadloze Telecommunicatieapparaten en sommige Draadloze SPIONapparaten, enz. Het betekent dat om het even welke die apparaten aan 20MHz aan 6.5G worden gewerkt door onze Signaalstoorzenders kunnen worden onbruikbaar gemaakt. Zoals Afstandsbedieningstuk speelgoed, Walkie-talkie, Celtelefoon, GPS-drijver, Afstandsbedieningbommen, Onbemand Vliegtuig, enz. De frequenties zouden VHF, UHF, CDMA, WCDMA, GSM, DCS, PCs, LTE, WIMAX, GPS, WIFI, Bluetooth, Lojack, 3G, 4G, enz. kunnen zijn.

 

Het tijdensterrelicht heeft een speciale professionele R&D-afdeling. Wij hebben 9 rf Technicists en 3 softwareingenieurs. Wat van hen zijn van Huawei of ZTE. Wij hebben ook samenwerking met Huawei en ZTE om één of andere techlonogy te delen samen te kweken. Deze maken ons allerlei aangepaste producten met diverse vereisten kunnen behandelen. 

 

De Opdracht van het tijdensterrelicht moet een veiliger telecommunicatiemilieu voor wolrd maken. Wij hopen wij altijd aan rf-technologie konden werken om mensen tegen ongewenst te beschermen storen en kwetsen.  

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze dienst bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zullen u al onze voordelen tonen en zullen ons laten samen groeien. Zakelijke relatie op lange termijn en de vriendschappelijke zal wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst worden gevestigd.

 

Meer professionele technische kennis vindt hieronder.

Basiskennis van het signaalstoorzender van de celtelefoon & mobiele stoorzender die program.pdf trainning

 

TSL-de Fabrieksorganigram van de Signaalstoorzender

China Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Leo

Tel.: +86 13006693611

Fax: 86-755-84891518

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)