Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenDraadloze Signaalstoorzender

De hoge Stoorzender van de de Antennes Draadloze Camera van Powe Binnen met 10 Kanalenfrequenties

China Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd certificaten
Ik houd van hun patiënten en professinalantwoorden voor al mijn vraag. En dit is derde keer wij voor onze lokale gevangenis het blokkeren projecten samenwerken.

—— M. CARLOS LIMA

enkelen van de openluchtstoorzenders werken niet na 3 jaar en dank voor de vervangingen en de gids. Nu het volkomen opgeloste probleem.

—— M. sarfraz ahmad

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Stoorzender van de de Antennes Draadloze Camera van Powe Binnen met 10 Kanalenfrequenties

High Powe Inner Antennas Wireless Camera Jammer With 10 Channels Frequencies
High Powe Inner Antennas Wireless Camera Jammer With 10 Channels Frequencies High Powe Inner Antennas Wireless Camera Jammer With 10 Channels Frequencies High Powe Inner Antennas Wireless Camera Jammer With 10 Channels Frequencies High Powe Inner Antennas Wireless Camera Jammer With 10 Channels Frequencies

Grote Afbeelding :  De hoge Stoorzender van de de Antennes Draadloze Camera van Powe Binnen met 10 Kanalenfrequenties

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TSL
Certificering: ISO9001, SGS, FCC, ROSH
Modelnummer: TSL-LK

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: 100 to 200 USD
Verpakking Details: 39*34*20 cm met EPE en Karton
Levertijd: 1 Werkdag
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Paypal
Levering vermogen: 10000 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Voeding: 110-250V AC Doel Blokkerend Signaal: GSM, WiFi, DCS, 2G, 3G, 4G, LTE, CDMA, 1.2G, 2.4G enz.
Rf-macht: 30 watts Frequentiekanaal: 10
Stoorzendergrootte: 28*12*33 cm Gewicht: 5.5 Kg
Antenneaanwinst: dBi 5 Hoeveelheid Antennes: 10
Blokkerend type: VCO Antennestype: Binnen Richtingantenne
Hoog licht:

wireless camera jammer

,

wireless internet jammer

De hoge Stoorzender van het de Antennes Draadloze Signaal van Powe Binnen met 10 Kanalenfrequenties
 
Eigenschappen
1. Blokkeer alle mobiele telefoons, walkie-talkies, radio, 2.4G, WLAN, WIFI, effectief Bluetooth, en andere draadloze signalen zonder interferentie aan andere elektronische apparaten buiten het blokkeren van waaier.
2. Vormde een nieuw type van ultra-grote aluminiumlegering heatsink en ventilator om een hoogst efficiënt intelligent koelsysteem te vormen om ervoor te zorgen dat het apparaat lange tijd zonder heet zal blijven werken. Stabielere prestaties, veiligheid, en betrouwbaarheid. Het certificaat van het verschijningsoctrooi is verkregen.
3. Verkreeg een certificaat van inspectie van het Instituut van Milieu en Productveiligheid Met betrekking tot de gezondheid van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie. De groene milieubescherming, elektromagnetisch veldsterkte is veel lager dan de nationale norm, zonder enig effect op het menselijke lichaam.
4. Verkreeg het testrapport van de Veiligheid en het Elektronische Testende Centrum van de Productkwaliteit van het Ministerie van Openbare Veiligheid, en selecteerde buitenlandse krachtige geïntegreerde schakelingen en flardcomponenten voor hoge integratie en betrouwbare kwaliteit.
5. De antenne gebruikt ingebouwde in alle richtingen ranselt antenne, geen externe antenne, gemakkelijk installatie en beheer.
6. Het product gebruikt de stille ventilator van uitstekende kwaliteit, is het lawaai klein terwijl het werken. 
7. Efficiënt beveiligingswerkingsgebied 100-300 vierkante meters (afstand tussen de lancering van en het ontvangen van equipment> 200 meters).
 
Beschrijving

 

Het regelbare de beveiligingsinstrument van het volledig-frequentiesignaal is een high-tech product dat door ons bedrijf gebruikend de meest geavanceerde technologie is ontwikkeld. Het wordt gericht op de ononderbroken ontwikkeling van communicatie norm. Het is met succes in binnen- en buitenland ontwikkeld volgens de daadwerkelijke situatie van mobiel communicatiemiddel.
De volledige het Signaalstoorzender van de Bandlte 4G Mobiele Telefoon met 10 Binnen Richtingantennes kan GSM/CDMA/DCS/PHS/TD-SCDMA/WCADMA/CDMA2000/LTE-de signalen van de celtelefoon signals/WIFI/interphones, beengeleidingshoofdtelefoons, gommen, heersers, horloges, glazencamera's en andere digitale transmissiehulpmiddelen binnen een straal van 2-50 meters afsnijden. Zij kunnen niet worden gespeeld en worden ontvangen, en kunnen niet worden verzonden en ontvingen Informatie. Maar de Volledige het Signaalstoorzender van de Bandlte 4G Mobiele Telefoon met 10 Binnen Richtingantennes zal zich niet mengen in het werk van andere elektronische apparaten, waarbij de veiligheid die van de vereiste plaatsen wordt verzekerd, de verdelingswaaier verlaat, kunt u normaal gebruik, en zonder enige schade aan het menselijke lichaam hervatten. (de producten van de de golfgezondheid ontmoeten van GB9175-88 de „milieunormen „Niveau 1 elektromagnetische norm“. Regelbare macht, geschikt en veilig.
 
Opmerkelijke voordelen
1. De nationale Onderwijsafdeling wijst speciale modellen voor de onderzoeken van de universiteitsingang voor alle frequenties aan
2. Binnen Richtingantennes 10 de Stoorzender van het de Telefoonsignaal van de Bandencel kunnen zich effectief in een verscheidenheid van hulpmiddelen (met inbegrip van 4G en veel andere aangepaste signalen) mengen
3. Het uitgebreidste frequentiegebied coule is de volledige dekking van 100MHZ-2700MHZ
4. Het hoogste efficiënte vermogen van de machine: de outputmacht met één kanaal van 100-800MHZ met lage frekwentie kan zo hoog zijn zoals 10W, enige de outputmacht met hoge frekwentie van 800-2700MHZ van 5-8W.
 
Innovatieve technologie van fabrikanten, de beveiligingsmateriaal van het volledig-band draadloos signaal, draadloze hoofdtelefoon, Bluetooth, de beveiligingsmateriaal van het interphonesignaal.
Het de beveiligingsapparaat van het volledig-band draadloze signaal is een high-tech, een nieuw-typeinformatiebeveiliging en een veiligheidsproduct dat met succes door ons bedrijf in antwoord op de gedetailleerde vereisten van diverse draadloze hulpmiddelen van het signaalplagiaat in de huidige onderzoeksruimte in antwoord op de vereisten van de bouw van de het onderzoeksruimte van het Nationale Onderwijsministerie gestandaardiseerde is ontwikkeld. Het apparaat blokkeert alle signalen van de celtelefoon (CDMA, GSM, DCS, PHS, TDSCDMA, CDMA2000, WCDMA), walkie-talkies, radio, beengeleidingshoofdtelefoons, 2.4G (WLAN, WIFI, Bluetooth), effectief camera's, en ingebouwde LEIDENE vertoningscijfers in de de Transmissie en de ontvangsthulpmiddelen van de onderzoeksruimte (rubberdossiers, horloges, heersers, pennen, glazensondes) en andere draadloze signalen van het exemplaarhulpmiddel. Geselecteerd in de lijst van relevant materiaal voor de gestandaardiseerde onderzoeksruimte van het Ministerie van Onderwijs Onderzoekscentrum.
 
Installatie en gebruiksinstructies
1 installatiestappen en methodes
1.1 verwijder de beschermde instrumentengastheer uit de doos.
1.2 hang het beveiligingsinstrument op de muur of plaats het in de aangewezen positie. De optimale installatiehoogte is 1-1.8 meters.
1.3 neem de AC input van de voeding in de leidingencontactdoos op, en zet dan de machtsschakelaar aan. Het licht van de het werkindicator op de voeding is.
1.4 voor grote en kleine ruimte het puntmethode van de installatieplaats, zoals hieronder getoond
Voorbeeld 1: Binnenruimte (minder dan 200 vierkante meters)
Voorbeeld 2: Binnenruimte (groter dan 200 vierkante meters, moeten de veelvoudige eenheden worden gebruikt)
Voorbeeld 3: Openlucht grote ruimte (groter dan 1000 vierkante meters, met veelvoudige cellulaire beste gevolgen)
2 voorzorgsmaatregelen
2.1 de machine is een ingebouwde antenne en de antenne te hoeven niet worden geïnstalleerd. De macht op de gastheer en zet de schakelaar aan.
2.2 het efficiënte dekkingsgebied van het beschermde instrument is een cirkeldiegebied op het beschermde instrument wordt gericht. Daarom wanneer het gebruiken van het, zorg ervoor dat het beschermde instrument behoorlijk zo wordt geplaatst zo om een blinde hoek niet te veroorzaken.
2.3 Binnen Richtingantennes 10 zouden de Stoorzender van het de Telefoonsignaal van de Bandencel in moeten worden geplaatst goed - geventileerde plaats, om het obstakel van grote voorwerpen proberen te vermijden, sterke hittebron en sterke elektromagnetische bron vermijden. Om het beveiligingseffect en het stabiele werk op lange termijn te verzekeren.
2.4 wanneer het beschermen van het instrument, stapel andere punten op het niet en demonteer zo de antenne zo om het beveiligingseffect niet te beïnvloeden en de machine te beschadigen.
2.5 wanneer het instrument niet wordt gebruikt, zou de macht moeten worden afgesneden op tijd vermijden beïnvloedend de normale bedrijfsvoering van de mobiele telefoon.
2.6 wanneer het gebruiken van beschermd materiaal in openlucht, besteed aandacht om waterdicht te maken.
2.7 wanneer het gebied van de gebruikte plaats groter is dan de efficiënte beveiligingswaaier, wordt het geadviseerd om veelvoudige beveiligingsapparaten voor honingraatinstallatie te gebruiken om het beveiligingseffect te verzekeren.
2.8 blijf van corrosieve gassen en vloeistoffen weg, en bestrooien en vochtigheidsbescherming zo zo om het verouderen van de interne componenten van het materiaal niet te versnellen.
2.9 wanneer het plaatsen in openlucht of in de wildernis, zorg zou moeten worden genomen om extra beschermende apparaten in aanwezigheid van vernietigende dieren zoals ratten en mieren te installeren.
2.10. Het materiaal moet recht blijven.
2.11 het machtskoord moet volledig open zijn zodat de voeding zo ver vanaf het materiaal mogelijk is.
2.12 houd droog, binnenvallen geen vloeistof, krijgen niet dichtbij brand.
2.13 te maken gelieve het product modelteken aan het te beschermen gebied vast.
Demonteer niet zonder autorisatie van de fabrikant.
 
3. Onderhoud
3.1 dit beschermde instrument is een onderhoud-vrij apparaat en vereist geen onderhoud
3.2 wanneer het afvegen van de oppervlakte, gebruik geen chemische oplosmiddelen en vermijd water in de machine.
3.3 onderzoekend wanneer niet in gebruik, zou het instrument in een droge en geventileerde plaats moeten worden opgeslagen om verlengde blootstelling aan zoute nevel en schadelijke gassen te vermijden.

Contactgegevens
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Contactpersoon: Leo

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)